Tietoja meistä

Sastamalan Vammalassa osoitteessa Onkiniemenkatu 8 sijaitsee valokuvaustarvikemyymälä, kuvavalmistamo ja passikuvaus.

Vammalassa Hopunkatu 1 :ssä sijaitsee mainos- ja muotokuvastudiomme. Ajanvaraus puh 050 475 4632 tai Onkiniemenkadun myymälästä.

Liikuntaesteisten passi- ja henkilökorttikuvaukset kuvaamme ajanvarauksella (0500 634 032) Hopunkatu 1:ssä jossa on käytössä myös invaluiska.

Tervetuloa palveltavaksi!

Fotomyymälä

Onkiniemenkadulla sijaitsevassa täyden palvelun valokuvausliikkeessämme löydät perinteisten valokuvauspalveluiden lisäksi nykyaikaisen ekologisen kuvanvalmistamon sekä kattavan valikoiman valokuvaustarvikkeita kuten esimerkiksi: Kehykset, Paspikset, Albumit, Liimat, Tarrat, Muistikortit, Paristot, Akut, Kamerat, kiikarit, Laukut, Jalustat ym.

Valokopiot ja tulosteet valmistuvat nopeasti sekä värillisinä että mustavalkoisina. Tulostettavan aineisto voi lähettää sähköpostilla osoitteeseemme: keskuskuva@kuvamestarit.fi

Valokuvaustarvikkeet

Myymälästämme löydät monipuolisesti tarvikkeet perinteiseen valokuvaukseen, kiikarointiin sekä älypuhelinkuvaukseen.

Studiokuvaukset

Studiollamme onnistuu sekä perinteiset, että vaativammatkin kuvaukset. Hopunkadun studiollemme on esteetön kulku.

Kuvatuotteet

Kuvatuotteiden valmistaminen onnistuu meillä mm. mukit, paidat, canvastaulut jne.. Kysy lisää liikkeestämme.

Tarinamme

Keskuskuva on monialayritys, jonka Seppo Lehtinen perusti vuonna 1970. Seppo oli hankkinut painotyökokemuksensa kirjapainon käsinlatojana. Valokuvaus oli hänelle vahva harrastus, mm. ensimmäinen värikuva täysin käsityönä valmistui Vammalassa 60-luvulla.

Keskuskuva on ollut edelläkävijä kuvanvalmistuksen kehityksessä. Monen konesukupolven jälkeen käytössämme on nyt ekologinen kemiaton järjestelmä. Aikaisempina vuosina kertyi jätekemiaa yli 5000 litraa vuodessa Ekokemille lähetettäväksi. Nyt 0 litraa.